Menukaart :

  • Amuses :

    tomaat / mozzarella                                        € 1,50/stuk

    Amuselepel carpaccio                                 € 1,65/stuk

    Sashimi van tonijn                                         €1,75  p.p.

    Huisgemaakte gazpacho                            € 1,60 /stuk

    Garnalencocktail                                             € 1,90/stuk

  • soepen :

    per 1L incl broodje

    Aspergesoep met stukjes asperge en mimosa van ei                                                                             5€

     

    Tomatensoep met vleesballetjes                                                                                                     4,50€

    Vissoep met grijze garnalen                                                                                                                5,50€

    edelpreisoep met krokant gebakken spekjes en broodcroutons                                                                                                                                            4,50€

    soep bedient aan een standje :

    - meer dan 80 personen dienst inbegrepen

    - tussen 30 -80 personen : supplement van 70€

    - minder dan 30 personen : supplement 90€

    Wenst u extra bediening aan tafel : 31/garcon/uur

  • levering maandag-zaterdag 9.30u tot 13u leveren op een vast tijdstip

     
  • hoe bestellen : 1 werkdag op voorhand

    chauffeur , telefoon , whattsapp , mail

 

  • Voorgerechten :

     

    Huisgemaakte ravioli van polenta met artisjok en truffel                                            12€

  • Asperges a la flamande

    9€
  • 5 gangen **

    € 51

    + € 37 met aangepaste wijnen

  • 6 gangen ***

    € 60

    + € 42 met aangepaste wijnen

  •  

Sharing menu

  • Per tafel te bestellen
  • Prijs per persoon

    € 58

    € 92 met aangepaste wijnen

  • Voorgerechten - sharing concept

    1. olijven / ansjovis /  gemarineerde artisjok
    2. gazpacho van tomaat / komkommer
    3. Almejas a la marinara
    4. wildpate met confit en rozijnentoast
    5. assortiment gefrituurde hapjes
    6. assortiment warme tapas
  • Hoofdgerecht

    surf en turf : Rib eye + gamba's op een plank met verschillende sausjes , salade en fritjes

  • Nagerecht

    Foret noir op wijze van de chef

Groupon menu

  • 5 gangen degustatiemenu

    enkel op reservatie

  • Ravioli van polenta en truffel

  • Pompoensoep met een schuim van kokos, krokant gebakken spekjes en cayennepeper

  • Filet pur met crème van knolselder, jonge wortels, komijnsaus en aardappelkroketten

  • Kaasbordje van Tricht met gelei van merlot, rozijnentoast en walnoten

  • Foret noir op wijze van de chef

Lunchmenu

  • Dagelijkse suggestie van de chef

    € 29

    Voor- en hoofdgerecht

Luxe brunch

  • Op zaterdag en Zondag

    € 29

    Van 9.30:00 tot 14:30 u. (enkel op reservatie)

  • Luxe brunch

    Elke Zaterdag en Zondag bieden wij een luxe- brunch aan. Dit bestaat uit een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten. U krijgt een glaasje cava of fruitsap , en koffie / thee naar believen.

    De ideale manier om uw weekend te starten !


Sky 23 - Lichtaartsebaan 51  - 2460 Kasterlee

014 21 10 46 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

Webdesign: Hootkoetuur